۱۳۹۲ خرداد ۱۳, دوشنبه

رأی به عارف برای جلوگیری از جنگ؟!؟!


برخی دوستان برای توجیه « توصیه به شرکت در انتخابات» ، موضوع خطرات خارجی و احتمال درگیری نظامی با ایران را مطرح می کنند. من با قاطعیت می گویم جنگ افروزان جهانی ، در شرایط فعلی نمی توانند با ایران وارد جنگ شوند اما موضوع سوریه، می تواند توجیه کافی در اختیار کشورهای غربی ، شیوخ حاکم در کشورهای عربی و برخی کشورهای دیگر همچون ترکیه ـ و به زودی پاکستان ـ قرار دهد تا درگیری با ایران را موجه جلوه دهند. سخن اقای عارف در این ویدئو دو مطلب را نشان می دهد. نخست آنکه در یکی از اصلی ترین نگرانی ها یعنی بهانه های احتمالی برای تحمیل جنگ به کشور مان، دیدگاه آقای عارف ، تفاوتی با جلیلی و حداد عادل و ... ندارد. موضوع دوم آنست که نوع پاسخ آقای عارف در مورد سوریه ، نشان می دهد بر خلاف آنچه برخی « توجیه گران » گفته اند او فقط به دنبال پاسخ گویی سیاستمدارانه به منظور اجتناب از « تظاهر به مخالفت با سیاست های کلی نظام» نیست بلکه از جان و دل معتقد است « سرنوشت ایران ، با حزب اله و سوریه گره خورده است». ویدئوی اظهارات آقای عارف در مورد سوریه را در اینجا ببینید








۳ نظر:

  1. جناب آقای واحدی دوست گرامی و ارجمندم:
    با درود به شما و آرزوی سلامتی و ضمن سپاس از تلاش جنابعالی برای آگاهی مردم عزیزمان
    از شما خواهشمندم در راستای تحریم اتفاق شوم و از پیش طراحی شده ای که قرار است روز بیست و چهارم خرداد با نام انتخابات برای سرنوشت ما اجرا شود از این به بعد در کلیه برنامه ها و صفحات خود مانند روزنویس و فیس بوک پا را از تحریم حضور در این خیمه شب بازی فراتر نهاده و با استفاده از اعتبار ارزشمند و درایت خویش مردم را تشویق به حضور در منزل و پرهیز از حضور در شهر نمایید.
    به عقیده من با احتساب تعداد بالای مردم معترض که بی تردید بالای هشتاد درصد جمعیت را شامل می شود و این تحریم عدم حضور در کوچه ها و معابر و ماندن در خانه اثر پیام ارسالی به حکومت بسیار بیشتر و بی آبرویی نظام برای طرفداران رژیم و جهانیان و بسیار بیشتر خواهد بود.
    به عقیده این حقیر حتی باید از مردمی که در روز رای گیری بدلیل کنجکاوی در سطح شهر گشت و گذار می کنند و قصد رای دادن نیز ندارند نیز دعوت شود که این کنجکاوی را به روز بعد منتقل و از طریق رسانه های آزاد مطلع شوند. تا به این ترتیب کوچکترین ظرفیت های مانور حضور پرشور مردم توسط دستگاه حکومتی به یخچالی واقعی و قابل لمس برای همگان تبدیل شود.
    فقط کافیست مردم درد کشیده با پیوستن به این حرکت که هیچ ضرر و آسیبی به هیچ شهروندی نخواهد رساند مشت محکمی به پیکره حضرت آغا وارد نمایند.
    بی صبرانه منتظر جواب جنابعالی هستم
    ارادتمند و دوست هموطن شما

    پاسخحذف
  2. روحانی که گفت این افراد دنباله رو فتنه گران هستند. قالیباف که اعتراف کرد چماقدار بوده و بچه ها رو میزده .حداد که در رثای رهبر شعر می بافد و همهء این سیاهی لشکر ها همگی مدعی هستند که ما بهتر با منویات رهبر هماهنگ هستیم.و هیچکدام از حقوق مردم سخنی نگفته اند.چون قرار نیست رای شان را از مردم بگیرند.و ولی نعمت آنها علی خامنه ای است نه مردم

    پاسخحذف
  3. جناب آقای واحدی ،

    اشکالات یکی دو تا نیست . اگر قانون جدید انتخابات را مطالعه کنید میبینید که نه تنها اشکالات پیش آمده در روند انتخابات قبلی در این قانون جدید مورد توجه قرار گرفته اند بلکه مکانیزم انتخابات تغییراتی در جهت معکوس داشته است. اولا روند اجرا بطور کامل از دولت گرفته شده و توسط هیيتی که باید به تایید شورای نگهبان یرسد اجرایی میگردد. به عبارتی مجری و ناظر در هم ادغام گردیده اند . ثانیا و از همه مهمتر اگر خاطر حضرت عالی باشد در انتخابات قبل اغلب شک و شبهه موقعی پیش آمد که نمایندگان کاندیداها را به سالن تجمیع آرا راه ندادند و یک جمع سه نفره که هویت نفر سوم هنوز هم برای مردم روشن نیست ظرف یک یا دو ساعت کل کار جمع زدن آرا و ارائه نتایج رسمی را بدون حضور حتی یک خبرنگار به عهده گرفتند. حالا در قانون جدید اساسا کاندیدها حقی برای معرفی نماینده در سالن های تجمیع آرا شهرستانها و حتی مرکز ندارند. حتی برای معرفی نماینده سر حوزه ها هم که تا حدی غیر عملی است محدودیت قایل شده اند به نحوی که تصریح گردیده که در صورتی که تعداد نامزدها بیش از ۶ نفر باشد نامزدها تنها مجاز به معرفی یک نماینده به ازای هر دو حوزه رای گیری خواهند بود. یعنی حتی در صورتیکه کارت این نمایندگان به موقع صادر شود و مانند دفعه پیش اختلالی در این موضوع صورت نگیرد نامزدها به هیچ عنوان امکان اطلاع از وصعیت صندوق ها نخواهند داشت. علاوه بر این وجود تعداد بسیار زیادی صندوق سیار که عملا توسط بسیج مدیریت میشود و هیچ نظارتی بر آنها وجود ندارد هم به قوه خود لاینحل باقی مانده است.
    اینجانب میخواستم این موارد را به استحضار مردم شریف ایران برسانم و همینطور از مقام معظم رهبری که اخیرا فرموده اند که انتخابات ایران آزادترین انتخابات است این پرسش را مطرح کنم که چرا این نواقص که در انتخابات قبل موجود بوده الان در قانون فعلی عملا صورت قانونی به خود گرفته و ایشان برای اینکه به مردم رای دهنده اطمینانی مبنی بر شمارش صحیح آرا بدهند چگونه میتوانند این موارد را برطرف کنند اما عملا تریبونی در اختبار نداشتم. پس آنها را با حضرتعالی مطرح میکنم تا به هر نحو که صلاح میدانید نگرانی های اینجانب را هم انعکاس دهید. باشد که روزی شاهد برگزاری یک انتخابات بسیار آزاد بسیار عادلانه در کشور باشیم.

    پاسخحذف